dissabte, 5 d’abril del 2008

Un museu al carrer !!!

Avui al mati, juntament amb la Maria Josep Castillo hem comentat l'art que podem observar cada dia passejant pel carrer. L'activitat ha estat organitzada conjuntament per Òmnium Cultural de Mataró i el Grup d'Història del Casal, com a complement al cicle de conferències que es va desenvolupar el mes passat amb el títol "Mataró una ciutat d'art".
A vegades no ens adonem que al costat nostre, cada dia, tenim una mostra artística excepcional: un museu al carrer!!!. La ciutat s'ha anat fent dia a dia, pas a pas i ens ha deixat testimonis d'aquesta lenta evolució. Des del passat romà, medieval, renaixentista, barroc, neoclàssic, modernista..... has subsistit edificis que ens expliquen amb la seva presència, les formes de viure dels nostres avantpassats, altres formes de ciutat i altres formes de viure-la .
Avui la gent que ens ha acompanyat, ha gaudit de la lectura o lectures que aquests edificis ens han regalat i hem estat testimonis de com la ciutat ha anat evolucionant al llarg dels temps.
Si voleu veure més imatges de la sortida: