dilluns, 2 de gener de 2012

«Els Desplà com a promotors d’art» obté la Beca de Recerca Local d’Alella.

El projecte de treball que vaig presentar amb el títol de «Els Desplà com a promotors d’art» va guanyar la primera edició de la "Beca de Recerca local d’Alella”. El veredicte del jurat es va fer públic el passat 22 de desembre a la Biblioteca Ferrer i Guàrdia. 

L’Ajuntament d’Alella va convocar aquesta primera edició de la beca de recerca històrica amb l’objectiu de fomentar i promoure la investigació sobre el municipi i el seu entorn en el camp de les ciències socials, ambientals i humanes, prioritàriament de la història, l’arqueologia, la geografia o del patrimoni cultural i artístic. Amb la creació d’aquesta beca, que va ser aprovada en el Ple municipal del 29 de setembre amb els vots a favor d’ERC+SxA i PSC i el vot en contra de CiU, Gd’A i PP, l’Ajuntament pretén millorar el coneixement sobre el poble, incentivar-ne la divulgació i ampliar la historiografia local. Podien optar a la beca investigadors i investigadores que, de manera individual o col·lectiva, presentessin un projecte de recerca inèdit i que tingués relació directa amb Alella i el seu entorn. 
Els projectes van ser avaluats per un jurat, designat per l’Ajuntament, format per la directora de la Biblioteca Ferrer i Guàrdia, l’arquitecte alellenc Salvador Ribas i Paulina Rubio, directora de l’lnstitut Alella. La beca té caràcter anual i està dotada amb 3.000€ que es faran efectius en dos lliuraments, un en el moment de concessió i un altre una vegada finalitzada i presentada la investigació, uns 7 mesos després d’haver atorgat el premi. 
Van optar al premi 5 treballs més : El sindicat Alella Vinícola i l’evolució del paisatge d’Alella; Causa de Maria Satre, vídua de Diego Sastre, mestre d’Alella, contra els regidors de la Universitat d’Alella (1729-1731); Alella. Dinàmica cultural i población ; Anàlisis històric dels plafons de cerámica de la Font de la Salut situats a la finca de Ca Les Monges i Impacte de la immigració a l’economia de la localitat d’Alella de de l’any 50 a l’actualitat. 
Per a més informació: 

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats, Quim!
Carme.

Anònim ha dit...

Felicitats i Bon Any Nou per a tu i els teus.
Una abraçada
Francesc Fité

Anònim ha dit...

Enhorabona! Així, començant l'any amb força!
Manuel Bonany

Anònim ha dit...

¡ Enhorabona Quim i Bon Any!
Una abraçada.
Jose Herraiz

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS!
Guadalupe Miras

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats, Doctor.
T'ho mereixes.
Una abraçada.
Jesús Ciruelo.

Anònim ha dit...

Quim:
Ets un treballador incansable.
Sempre ens sorprèns amb alguna altra recerca, a més de donar noves notícies interessants.
Endavant,amic.
Afectuosament
Núria Fortuny

Anònim ha dit...

Enhorabona!
No el coneixia aquest treball!
ja em faràs 5 cèntims, OK? Quim Gratacòs

Anònim ha dit...

Felicitats!
Que tinguis èxit en el treball
Pep Puig - Anna C.

Joan Valero ha dit...

Felicitats!

Joan V

Anònim ha dit...

Felicitats Quim, estig molt content.
Enric Graupera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...