dilluns, 31 de març de 2008

Quina por !!!!


Tinc por un altre cop per la conservació del migrat patrimoni medieval que queda a Mataró .L'empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) ha iniciat des del mes de febrer de 2008 la primera fase de les obres de renovació de l'illa de Can Cruzate, que consisteix en la consolidació i l'enderroc de part dels edificis situats als carrers d'en Palau, de Santa Maria i el Carreró. Posteriorment, es duran a terme els treballs de consolidació i enderrocs dels edificis restants que formen l'illa i es realitzaran treballs arqueològics a la zona, que donaran pas al projecte executiu d'edificació de Can Cruzate.
L'illa de Can Cruzate ocupa un espai de 975 m2 de superfície al centre històric de Mataró, entre la plaça de l'Ajuntament, la plaça Gran, el carrer de Palau, el carrer de Santa Maria i el Carreró. Aquesta finca, contenia la casa de la notaria pública de Mataró o escrivania, la casa de la vila, , les carnisseries, el forn de pa comunal.
Si aneu per la Plaça Gran podreu observar un finestral gòtic tapiat de forma "poc delicada" amb maons i ciment . És possible que la mesura intenti respectar les façanes però a nivell estètic observar aquest finestral fa una mica de mal a aquells que ens agrada el patrimoni medieval.
Tinc por que això no acabi amb un altre disbarat pel poc patrimoni medieval que ens queda a Mataró.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...