Reformes al bloc al tornar de vacances.

Al tornar d’aquestes vacances he fet algunes reformes a l’organització del bloc per tal de millorar la informació oferta i endreçar alguns dels continguts. En primer lloc he creat un nou logo amb l’ajuda de la meva filla, l’Ariadna, que aprofitant que fa el Grau de Disseny a la BAU i que és bona en l’ofici, ha fet aquesta proposta. Des d’aquí li vull donar les gràcies per la bona feina !!! Emmarca el nom del bloc en lletra carolíngia, un perfil de finestra conopial gòtica com les que embelleixen les façanes d’una gran quantitat de masies de la nostra comarca.

També he renovat i reorganitzat les pestanyes de les pàgines. En elles hi podeu trobar:
  • Pàgina principal – És la pestanya per tornar a la pàgina d’inici
  • Currículum – És la meva carta de presentació i hi trobareu el resum de les meves activitats 
  • Catàleg d’activitats – Hi trobareu el catàleg de les activitats que ofereixo com a promotor cultural (conferències, cursos, visites guiades...) a part de la presentació us podeu descarregar el catàleg en pdf.
  • Llibres i opuscles – En aquesta pestanya hi ha els llibres i opuscles que he editat fins ara.
  • Articles – He actualitzat els articles editats i en els que hi ha l’enllaç son els que us podeu baixar en pdf ja que es troben a la xarxa.
  • Ràdio – A banda d’haver format part de l’equip del programa “El racó “ de Mataró Ràdio (89,3 fm) també he participat com a convidat. En aquesta pàgina hi trobareu aquests programes i l’enllaç per poder-los descarregar i escoltar en mp3.
  • Enllaços ­– En aquesta pestanya hi ha tots els enllaços a la pàgines web de institucions, entitats, grups de recerca, etc. que es dediquen o es poden dedicar a l’estudi de la història medieval de la comarca del Maresme. Si en trobeu a faltar algun m’ho dieu. Estan ordenats per museus i arxius, grups de recerca, pàgines personals d’historiadors i recursos i edificis.
  • Activitats 2003 / Setembre – Desembre – Aquí hi trobareu les meves activitats programades. Serà una de les pàgines que s’anirà actualitzant a mida que rebi noves propostes.
A la banda lateral, a banda dels enllaços habituals dels seguidors, comptador de les entrades, entrades populars, índex de temes, entre d’altres, he inclòs un llistat de blocs que segueixo ordenats per les actualitzacions que es produeixin per convidar-vos a fer-hi un seguiment.
Us voldria animar a que feu una repassada al bloc i m’agradaria rebre els vostres suggeriments, critiques, comentaris al mateix per anar-lo millorant. Digueu-me què hi trobeu a faltar.
Moltes gràcies a totes i a tots per la vostra fidelitat !!!

Comentaris

Esteve i Esther ha dit…
De entrada ens sembla molt bé, "renovar-se o morir", jo hauria de fer algun canvi en el nostre blog però ja el trobo bé i em fa mandra.
Anònim ha dit…
Un logo fantàstic, realment és bona.
Una abraçada.
Pepa Llobet Royo
Anònim ha dit…
Moltes felicitats i bona tornada de vacances!!! Com t'aprofites de la filla.... Està molt bé el logo. Es molt original!!!

Una abraçada
Alexandra
Anònim ha dit…
Sobre les reformes: Tot i que ja la havia vist, he de felicitar-te per el bon gust i netedat de la pàgina. Estic ORGULLÓS de la feina feta i espero i desitjo que, dia a dia ho segueixis superant. Un munt de petons i abraçades per tu i els teus!!!
Joan Graupera
Anònim ha dit…
Hola Joaquim, felicitats un blog fantàstic

Per si es del teu interés mira el blog: lamallerenga-tiana.blogspot.com

Salutacions

Josep Maria Toffoli
Tiana
Anònim ha dit…
Ja veig a sou tots uns artistes!
Que acabeu bé les vacances.
Una abraçada,
Pau López